Helmond Hout
Wie zijn we?
Helmond Hout is opgericht in 2005. We zijn begonnen als kleine organisatie die zich voornamelijk bezig hield met het vervaardigen van achterhout voor de afbouw. Produceren en leveren van achterhout is nog altijd een belangrijk onderdeel van Helmond Hout, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een belangrijke factor als het gaat om allerlei houtproducten die verwerkt worden tijdens het gehele bouwproces.
Helmond hout
Wat doen we?

We hebben ons in de loop der jaren toegelegd op het vervaardigen van prefab elementen, zoals koven, geberit-achterwanden en het op maat zagen van brandwerende plaatmaterialen. Doordat wij betrokken zijn bij de bouw van nieuwe ziekenhuizen, zijn we de ideale partner als het gaat om het leveren van gipsplaten met lood en het leveren van deuren en kozijnen met lood voor de OK- en röntgenkamers.

helmond hout
Waarom ons?
Helmond Hout kan voldoen aan de meest uiteenlopende opdrachten. We denken met de klant mee en zorgen ervoor dat er altijd een passende oplossing geboden wordt. Voor ons zijn flexibiliteit en diversiteit belangrijke factoren. Doordat we beschikken over een eigen vrachtwagen kunnen we ook voldoen aan alle verwachten wat betreft tijdstip en plaats van de te leveren producten.